• single_news_bg
  • single_news_bg1_2

Yiwu Yoke Garment Co., Ltd.

Yiwu Yoke Garment Company LimitedКонтакт: MandyMobile: 0086-186 0679 7515Yiwu Yoke Garment Company Limited, лоцирана во YIWU, Кина, е извозник и производител на спортски облеки, специјализирани за јога, фитнес. Нашите главни производи вклучувајќи јога хеланки, , Блузи, маици и така натаму.Ние сме млад, полн со виталност и искусен тим, наша должност е да им обезбедиме на клиентите производи со висок квалитет, контролирана количина, добра комуникација, брз фидбек, да му дозволиме на клиентот да седи пред компјутерот и да ги добие резултатите што ги сака. Со повеќе од 8 години во извоз на искуство, можеме да го решиме проблемот во едно застанување на нашите клиенти.Нашите клиенти ги имаат ширум светот, некои од нив вклучуваат синџири продавници, дистрибутери, трговци на големо, трговци на мало и сите форми на промоции, како што се Tamnoon, Koaj, Galita, Onzie^
Нашата фабрика зафаќа површина од повеќе од 12.000 квадратни метри, производствена работилница од 6.500 квадратни метри и магацинска површина од 5.000 квадратни метри.

news
news
news

• Работилница за производство: воведување на повеќе од 40 напредни машини без шевови

• Складирање ткаенини: независно истражување и развој на ткаенини, еколошки предива.

• Спот резерва: Десет милиони на залиха, управувани од ERP системот.

news
news

5 дизајнери кои се занимаваат со истражување и развој и дизајн веќе 10 години. Тим од повеќе од 10 луѓе ангажирани во дизајнирање и истражување на ткаенини во индустријата за облека за јога.

news

Почнав да работам во индустријата за облека за јога во 2012 година. Од мала соба до комплетен синџир индустрија, платив премногу пот и не можам без клиентите кои нè поддржуваа.Верувам дека во иднина ќе бидеме се подобри и подобри.

news

Најпродавана во 58 земји низ светот.
Навистина искрено очекуваме да соработуваме и да работиме со вас и да ви служиме со најдобрите можни услуги.


Време на објавување: Октомври-08-2021 година